Sleutel

Vind ik leuk 0
Vind ik niet leuk 0
Het is even geleden, dat ik hier heb geschreven. De vaart, waarmee zich de dingen in ons leven ontwikkelen, maakt, dat er heel veel te vertellen is, maar ook dat de tijd nu ontbreekt om dat regelmatig te doen. Sinds het vorige bericht zijn Matthias en Marieke (onze oudste dochter) papa en mama geworden van Lars, een gezonde zoon, is Anne (tweede dochter) verhuist naar haar eigen plekje, is de studie met veel vaart en energie aangepakt, is alle vrije tijd gaan zitten in verhuisvoorbereidingen en is de jacht op huis en hypotheek geƫindigd bij een almeerse notaris in een overdrachtsceremonie. We hebben dus een nieuwe woonplekje: De Klenckestraat 15, 1333 SR Almere. Er is ook al een telefoonnummer: 036-5244072. Ik kan zelfs met groot genoegen melden, dat mijn eigen droom steeds dichterbij komt. Er zijn al een kleinkind, een schommelstoel en een glas wijn en komende week komt daar een rookkanaal bij, dus die potkachel zal er ook wel komen.
Inmiddels zijn allerlei mensen aan de slag gegaan. Er wordt een afscheid en een intrede voorbereid, er wordt geverfd, gesloopt en gebouwd, etc. Nog een korte tijd (onder het voorbehoud van Jakobus) en we zullen elkaar zien.
Midden in alle drukte kunnen we even stil staan en zeggen: We ervaren Gods zegen echt van alle kanten! En nu gaan we weer verder.
Tot zover dit sleutelbericht. Tot de volgende keer.

Reacties

Nog geen reacties

Reageer

Je account is inactief of nog niet gecontroleerd. Je mag nog even geen reactie schrijven.