Informatieavond over depressie

Vind ik leuk 0
Vind ik niet leuk 0
De afgelopen tijd zijn we in de gemeente diverse malen geconfronteerd met mensen die lijden aan depressieve klachten en wat dit betekent voor hun naaste omgeving. Omdat het soms lastig is om in die situaties een helpende hand te bieden, hebben we een informatieavond georganiseerd over dit onderwerp in samenwerking met de Christelijke Psychologie Praktijk Almere.
Deze avond krijgen we zowel informatie over depressie (wat zijn de mogelijke oorzaken, wat kan je er aan doen?) als over het omgaan met mensen met een depressie. U kunt dan denken aan ondersteuning van de directe familie zodat ze het kunnen volhouden, wat helpt en wat niet?
Wellicht zijn er specifieke vragen. Die kunt u van te voren indienen per mail naar psycholoog.eliagg@gmail.com. Dit helpt hen om het programma van de avond goed op maat te maken. Vragen worden anoniem beantwoord op de avond zelf, verwerkt in het programma.
De informatieavond is gepland op maandag 18 april 2016. Vanaf 19.30 kunt u de kerk binnen voor een kop koffie of thee. Adres: ’s Hertogenboschplein 2, 1324 WB Almere. We starten met het officiële gedeelte om 20.00 uur. Uiterlijk om 22.00 uur sluiten we af. Inschrijven is niet nodig! En de toegang is gratis. Van harte welkom!

Reacties

Nog geen reacties

Reageer

Je account is inactief of nog niet gecontroleerd. Je mag nog even geen reactie schrijven.