Uitgebreide kennismaking met Celebrate R

Vind ik leuk 0
Vind ik niet leuk 0
Naar aanleiding van de informatieavond over Celebrate Recovery hebben we met de aanwezigen besloten om een uitgebreidere kennismaking te doen om een goed beeld te krijgen wat het programma precies inhoudt. We gaan in 8 bijeenkomsten door het cursusboek "op weg naar herstel" heen. Inmiddels hebben een aantal mensen zich aangemeld (op het moment van schrijven 7) om deze kennismaking mee te maken. We hebben afgesproken om de week bij elkaar te komen. De ene week lezen we dan een hoofdstuk uit het boek en maken we de verwerkingsopdrachten uit het werkboek, de andere week bespreken we dit in de groep. Of we dat in een aparte mannengroep en een vrouwengroep doen, hangt o.a. af van het aantal uiteindelijke deelnemers.
We willen ook de mensen die de informatieavond niet bij hebben gewoond van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze kennismaking! Het is voor iedereen nieuw, dus u bent net zo ver als alle anderen als het gaat over CR. Misschien wil u eerst een avond meemaken om te kijken hoe CR werkt voor u besluit of u daaraan mee wilt doen. Dat kan. We verwachten wel dat u dan het boek hebt gelezen en de bijbehorende opdrachten hebt gemaakt zodat u als volwaardig deelnemer mee kan doen. We bestellen een paar extra (werk)boeken zodat we iedereen van het nodige materiaal kunnen voorzien.
In overleg met Peter mogen we tijdens de Ministrycursus om de week gebruik maken van de woensdagavond omdat diverse mensen beide graag willen volgen. Daarna wordt het de maandagavond. Concrete data:
Woensdagavond 28 oktober, 11 en 25 november, 9 december
Maandagavond 21 december, 11 en 25 januari en 8 februari.
Maandag 15 februari is het voorstel om met de kerkenraad en Jan Baan van CR te bespreken of we dit programma in onze gemeente gaan aanbieden of niet.
Met een hartelijke uitnodiging om mee te doen,
Carien Klein

Reacties

Nog geen reacties

Reageer

Je account is inactief of nog niet gecontroleerd. Je mag nog even geen reactie schrijven.