Gegevens

Adres

's Hertogenboschplein 2
1324WB Almere

Telefoon

036-5336033

Vaakgestelde vragen

Zoeken

Wat wil je weten?

Onderwerpen

Mijn account

Dat is makkelijk! Klik bovenin het scherm op je naam :)
Je kan op de hoofdpagina op registreren klikken. Registreren op deze website is volledig gratis.
Neem even contact met ons op. We kunnen dan, op een andere wijze je emailadres verifieren en je account voor je handmatig activeren.
Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom je niet kan inloggen:

- Je probeert in te loggen met een gebruikersnaam in plaats van emailadres
- Het wachtwoord waarmee je probeert in te loggen Vraag hier je wachtwoord opnieuw op
- Bij het kopieren/ plakken van je wachtwoord uit een email is er een spatie meegekomen (komt vaak voor!)

Als geen van deze redenen van toepassing zijn, en je nog steeds niet kan inloggen, neem dan even contact met ons op.
Je kan je profiel verwijderen door bij 'Wijzig Profiel' rechtsonderaan op 'Account verwijderen' te klikken.
Dit is een verplicht veld om jou te kunnen laten zien wie er in de buurt woont. Het is niet verplicht om de woonplaats daadwerkelijk op het profiel te zetten (je kan deze onzichtbaar maken) en we gaan deze gegevens natuurlijk al helemaal niet doorgeven aan derden.
Wij doen ons best om je account zo snel mogelijk te activeren. Dit doen we handmatig. Tot die tijd kan je nog even geen berichten versturen/ vrienden uitnodigen en andere communicatieve zaken.

Doorgaans duurt het uiterlijk 24 uur voordat je profiel goedgekeurd is. In het weekend kan dat wat langer zijn. Wij proberen op zondag niet te werken.
Je persoonsgegevens worden nooit verkocht aan derden. Wij nemen je privacy erg serieus.
Daarnaast sturen we je niet ongevraagd mail, en bij al onze mails zit een uitschrijflink zodat je in 1 klik direct mails kan laten stoppen.

Andere gebruikers

Op de hoofdpagina vind je een zoekformulier. Hier kan je invullen naar wat voor mensen je zoekt, en je kan ook uitgebreid zoeken naar heel specifieke eigenschappen.
De matches (die je kan vinden bij het potje-dekseltje icoontje) worden berekend op basis van een landelijk gemiddelde. Vaak is de vrouw in een relatie wat jonger dan de man (maar we nemen de vrouwen van 1 jaar ouder dan de man en omgekeerd ook mee) en we kijken naar afstand. Daarnaast kijken we ook wat naar de ingevulde velden maar deze gegegevens hebben minder gewicht in de berekening.

Tips en trucs

Het veld dat je bent vergeten in te vullen wordt in rood aangegeven. In de meeste gevallen zien we dat mensen het veld Woonplaats over het hoofd zien, of je bent het vinkje bij de Algemene Voorwaarden vergeten misschien.
In je Inbox mag je als gratis lid maximaal 25 berichten hebben. Als je deze grens overschrijd kan je zelf geen berichten meer versturen tot je je inbox hebt opgeschoond. Als Premium lid mag je maximaal 500 berichten in je Inbox hebben.

De outbox / verzonden items is voor iedereen hetzelfde: Je mag maximaal 50 berichten in je outbox / verzonden items hebben staan. Je kan deze zelf opschonen, maar als er meer dan 50 berichten in staan worden de oudste berichten 's nachts voor je verwijderd tot je er weer maximaal 50 hebt.
Klik bovenin het scherm op 'Mijn foto's' en klik dan rechts op Uploaden. Zo kan je een foto van jouw computer op je profiel plaatsen.
Je kan op je profiel of op het forum een link plaatsen door deze code te gebruiken:

[ url=http://www.google.nl]Google[/url]

Laat dan bij de eerste [url wel de spatie weg. Deze staat hier in het helpdesk antwoord omdat er hier anders een link komt te staan :)
Je kan prive chatten met mensen die jou als vriend hebben geaccepteerd. Wil je met iemand prive chatten, stuur dan eerst (na een vriendelijk berichtje natuurlijk) een vriend-uitnodiging via zijn/ haar profiel. Via de 'Vrienden-tab' rechtsboven in het scherm kan je vervolgens met iemand een privechat starten. Dit kan trouwens ook als iemand op dat moment niet online is.
Je kan een smiley maken door deze tekens in te voeren (spaties weglaten):

Dit zijn alle smileys:
: ) = :)
: D = :D
: P = :P
: ( = :(
; ) = ;)
: webcam : = :webcam:
: camera : = :camera:
: wekker : = :wekker:
: bijbel : = :bijbel:
: jarig : = :jarig:
: koffie : = :koffie:
: love : = :love:
: muziek : = :muziek:
: ringring : = :ringring:
: zon : = :zon:
: voetbal : = :voetbal:
: harrypotter : = :harrypotter:
: ok : = :ok:
Dit is een functie die beschikbaar is voor onze Premium leden. Een extraatje voor de leden die ons financieel willen steunen. Als je Premium lid bent, klik dan bovenin het scherm op 'Mijn Profiel', en kijk dan links onder je foto op je profiel. Hier zie je de 5 laatste bezoekers van jouw profiel. Wanneer deze leden naar je profiel hebben gekeken is niet te zeggen, maar de laatste bezoeker staat bovenaan.
Je krijgt standaard een Alert op de hoofdpagina zodra iemand je profiel liked/ leuk vindt. Zodra je deze wegklikt is niet meer te zien wie je profiel heeft leuk gevonden.
Er geldt geen limiet op het aantal tekens in een bericht. Nouja, geen limiet, de limiet ligt erg hoog, en door handmatig tikken moet je toch zeker een heel bijbelboek overtikken om er aan te komen. Kortom: Geen zorgen, je hebt ruimte genoeg :)
Je verwijderde berichten verdwijnen uiteindelijk van onze server. Deze worden voor veiligheids-doeleinden nog een paar maanden bewaard. Als het heel urgent is kan je ons een berichtje sturen via de helpdesk, dan kunnen we een verwijderd bericht proberen terug te zetten voor je.
Ja dat kan. We maken hiervoor gebruik van de zogenaamde PHPBB syntax. Je kan dus niet rechtstreeks HTML invoeren.
De syntax voor het maken van bijvoorbeeld vette tekst, afbeeldingen of links is hier beschreven:

[ b]Tekst[/b] = Vette tekst
[ i]Tekst[/i] = Schuine tekst
[ url]http://www.google.nl[/url] = Link
[ img]http://www.plaatjesupload.nl/plaatje.jpg[/img] = Een plaatje
Klik bovenin het scherm op 'Mijn Foto's' en klik dan vervolgens op de foto die gedraaid is. Je kan onder die foto vervolgens je foto linksom of rechtsom draaien. Vergeet niet je gedraaide foto vervolgens op te slaan.
Het kan zijn dat je foto te groot is (maximaal 2 MB) of niet het jusite bestandformaat. We accepteren JPG, GIF en PNG bestanden. Het kan ook zijn dat je het maximaal aantal foto's al hebt geupload.

Is je foto van een toegestane grootte en het juiste bestandstype, maar kan je alsnog niet uploaden? Neem dan even contact met ons op.

Privacy

Ga boven in het scherm naar instellingen (het radertje naast het deurtje van Uitloggen). Het eerste vinkje gaat direct over je foto op de hoofdpagina. Als je dit vinkje uit zet wordt je foto op de hoofdpagina niet meer weergegeven.